İSTANBUL / ŞİŞLİ - Fuat Soylu Ortaokulu

Nis

Okul Temelli Eğitimlerimizden fotoğraflar.

Nis

Erkek ve kız öğrencilerimiz il ve ilçe düzeyinde yapılan müsabakalarda başarı göstermeye kupalarla dönmeye devam ediyor. Başarılarınız bol olsun çocuklar!

Nis

Öğrencilerimiz çocuk trafik eğitimi almıştır

Nis

Öğrencilerimiz Beşiktaş - Giresunspor maçına götürüldü.

Nis

Okul öğrencilerimizle kitap yazarlarını buluşturmaya devam ediyoruz.

Nis

Fuat Soylu Ortaokulu ögrü kursları başladı.

Ara

6. sınıflar için yapılan Türkçe deneme sınavı sonuçları.

Eyl

Okulumuzda 23.09.2021 tarihinde yapılan Türkçe deneme sınavında başarı gösterip ilk 4'e giren öğrencilerimiz:

6/C'den Hüseyin Alptekin

6/A'dan Durne Venshu

6/B'den Berrin Nas Yıldırım

6/B'den Ayşe Yeşilmen isimli öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Gösterdikleri başarıdan ötürü öğrencilerimize okul kütüphanemizde yer alan soru bankalarından verilmiştir.

Bir sonraki deneme sınavında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Fuat Soylu Ortaokulu

Eyl

Değerli öğrencilerimiz geçtiğimiz günlerde yapılan bursluluk sınavı sorularının açıklanmasından sonra iokbs bursluluk sınavı puanınızı kolayca hesaplayabilirsiniz.

Ana sınıfı öğrencilerimizin kütüphane etkinliği görüntüleri..

Ekm

YKS istatistikleri sonucu öğrendiğiniz standart sapma değerleri ile YKS puan hesaplamanızı yapabilirsiniz.

May

2018 2019 2020 2021 2022 2023 LGS Örnek Soruları PDF formatında cevaplarıyla tek sayfadan indirin.

Ara

İOKBS Puan hesaplamanızı en doğru şekilde yaparak sınavlara hazırlanabilirsiniz. PYBS puanı hesaplama tüm sınıflar için hazırlanmıştır ve MEB ile uyumludur.

Eyl

LGS ile gelen değişiklikler neler? Lise giriş sınavı (LGS) hakkında bilinmesi gerekenleri öğrenebilir ve LGS puan hesaplamanızı buradan yapabilirsiniz.

Haz

Geçici Eğitim Merkezi Öğrencilerimizin 2017 /2018  Eğitim Öğretim yılı süresince yapmış oldukları etkinliklerin sunumuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.